Kermiciastko napisał: A ja proponuje 16:30-16.40( zeby dac sobie jakies zam zapasowe minuty na dojazd) w sobote isc na piwko, godzinka,dwie,trzy a potem kto chce to na imprezke a kto chce do domu.Zbiorka przy tygrysiatku
KTO ZE MNĄ?
Ja dam radę na 17, tak pasuje mi komunikacja, może być ?
Witam.
Szukamy na okres wiosenno - letni osob do pracy jako ogrodnik. Praca w Oslo i okolicach.
Stawka 240 nok/t
Cv prosze wysyłać na: franz.bbs@gmail.com
Wiecej info pod Mob. +47 472 55 488
Remo1948 napisał: Kermiciastko napisał: A ja proponuje 16:30-16.40( zeby dac sobie jakies zam zapasowe minuty na dojazd) w sobote isc na piwko, godzinka,dwie,trzy a potem kto chce to na imprezke a kto chce do domu.Zbiorka przy tygrysiatku
KTO ZE MNĄ?
Ja dam radę na 17, tak pasuje mi komunikacja, może być ?
Zadnego sexu grupowego uprawiac nie bedziemy.Jak ktos szuka takich wrazen to polecam nocna przechadzke po Oslo,na pewno zaczepia was jakies (ladne?) panie.Aha,tylko trzeba im zaplacic
A tak juz calkiem powaznie : Kto jutro? 17, TYGRYS!!
Ja chętnie się pojawię poznać parę buziek o ile mi na to pozwoli ostatnio skręcona kostka, czyli piwko / soczek bo clubbing załatwi mi nogę na dłużej. Jestem tu dopiero kilka dni więc przyda się towarzystwo. Nie na 100% ale chęć mam. Pozdrawiam.
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.